Setari Cookie-uri

Astrologie: Care este sufletul pereche al fiecarei zodii?

Lasa dragostea pe mana astrologiei. Descopera care este sufletul tau pereche in functie de zodie.

Varsator


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana sincera, discreta si prietenoasa. Urasti singuratatea si de aceea faci tot posibilul sa fii inconjurata de familie, prieteni si apropiati. Chiar daca pari o fire puternica, in realitate esti destul de sensibila si ai nevoie de ajutor pentru a trece peste problemele cu adevarat grave. In ceea ce priveste viata profesionala, duci o lupta continua pentru autodepasire si dezvoltare.

Sufletul pereche pentru Varsator: Sagetator

Zodia Varsator si sufletul pereche

In relatii esti o fire sensibila, discreta si pasionala. Ai nevoie de un partener care sa te inteleaga, sa fie langa tine indiferent de situatie si sa stie ca ai nevoie si de spatiul tau liber, in care sa iti poti manifesta independenta. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Sagetator deoarece caracterul sau copilaresc si distractiv se muleaza perfect al tau, neastamparat si imatur.

Pesti


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana vesela, comunicativa si foarte prietenoasa. Pentru tine, prietenii sunt cei mai importanti. Iti place sa ii ajuti, sa le fii alaturi tot timpul, sa ii sustii si sa le oferi sfaturi. Urasti singuratatea si de aceea faci tot posibilul sa fii inconjurata de familie si apropiati.

Zodia Pesti si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Pesti: Capricorn

In relatii esti o fire sensibila, emotiva si destul de vulcanica. Ai nevoie de un partener care sa te linisteasca si, in acelasi timp, sa iti fie alaturi, sa te sprijine si sa te inteleaga. Partenerul ideal pentru tine este o persoana din zodia Capricorn deoarece este o persoana discreta si sincera, care stie cum sa te faca fericita.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc