Setari Cookie-uri

Astrologie: Care este sufletul pereche al fiecarei zodii?

Lasa dragostea pe mana astrologiei. Descopera care este sufletul tau pereche in functie de zodie.

Fecioara


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o persoana puternica, inteligenta si perfectionista in gandire. Prietenoasa din fire, iti place sa ai multi prieteni, care sa fie alaturi de tine in momentele dificile. Viata ta se desfasoara lent, dupa planurile tale. Esti intotdeauna cu un pas inaintea problemelor si stii sa iti pastrezi calmul, avand solutiile pregatite.

Zodia Fecioara si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Fecioara: Scorpion

In relatii ai nevoie de un barbat inteligent, care stie sa se poarte cu o femeie. Sentimentala din fire, vrei un partener romantic, care sa iti ofere cadouri, sa iti faca surprize neasteptate si sa te rasfete. Partenerul ideal pentru tine este un Scorpion, acesta fiind o persoana destul de profunda, cu sentimente puternice, care stie ce isi doreste de la viata.

Balanta


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana inteligenta, amabila si sincera. Fiind foarte prietenoasa, relatiile cu cei din jurul tau sunt destul de consolidate. Iti place sa iti pastrezi prietenii si familia aproape si sa iti faci noi cunostiinte. Optimista din fire, apreciezi fiecare lucru marunt primit de la viata si cu greu te lasi doborata in fata problemelor.

Sufletul pereche pentru Balanta: Balanta

In relatii ai nevoie de un partener matur, luptator, care stie ce vrea de la viata. Partenerul ideal pentru tine este o alta Balanta deoarece este la fel ca tine: dinamica, romantica, sensibila si echilibrata.

Scorpion


Zodia Scorpion si sufletul pereche

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o persoana curajoasa, agila si destul de posesiva. Iti place sa ai parte de o viata agitata, sa fii tot timpul in miscare si sa descoperi lucruri noi. Cand vine vorba de prietenii tai, iti dezlantui latura protectoare, fiind tot timpul alaturi de ei si sprijinandu-i in decizii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc