Setari Cookie-uri

Astrologie: Energia sexuala in functie de zodie

Vrei sa stii cat de puternica este energia sexuala pe care o emani sau ce apetit are partenerul tau in pat? Citeste in continuare si descopera ce energie sexuala are fiecare zodie:

Vrei sa stii cat de puternica este energia sexuala pe care o emani sau ce apetit are partenerul tau in pat? Citeste in continuare si descopera ce energie sexuala are fiecare zodie:

Berbec

Berbec si energia sexuala

Zodia Berbec este o zodie de Foc, guvernata de planeta Marte. De aceea se explica pasiunea si flacara care arde in sufletul unui Berbec. Fiind vorba de un semn de Foc, Berbecul este o fire impulsiva, care se aprinde foarte repede si stie cum sa isi exprime sexualitatea. Relatiile sunt la ordinea zilei, iar romantismul este in floare.

Cheia pentru a va mentine energia sexuala este sa iubiti cu patima ca si pana acum si, pe langa asta, sa fiti activi din punct de vedere fizic. Ar fi bine daca ati combina activitatea sexuala cu un hobby legat de sport, care sa va scoata din casa.

Taur


Zodia Taur este o zodie extrem de incapatanata, sentimentala si pasionala. Un Taur iubeste cu sufletul si se dedica in intregime partenerului. Energia sexuala a acestuia atinge cote maxime in momentul in care se indragosteste. Zodia Taur este guvernata de planeta Venus, cea responsabila cu dragostea si frumusetea.

Nativul Taur poate sa faca dragoste oricand, apetitul sau pentru sex va fi la fel de puternic. Cei din zodia Taur isi respecta foarte mult partenerul si de aceea incearca sa il satisfaca pe plan sexual.

Gemeni


Gemeni si enegia sexuala a acestei zodii

Persoanele din zodia Gemeni sunt cunoscute pentru faptul ca se implica in prea multe lucruri in acelasi timp, iar energia lor sexuala este destul de scazuta din cauza efortului depus. Aceasta zodie este considerata zodia tineretii vesnice, asa ca ar fi cazul sa profitati de semnele pe care vi le dau astrele.

Energia sexuala si libidoul pot fi recuperate daca cei din zodia Gemeni invata sa lucreze asupra psihicului. Tineti minte de faptul ca totul tine de concentrare. Scapati de ganduri si lasati-va purtati de sentimente.

Rac


Zodia Rac se caracterizeaza prin sexualitate excesiva si sentimente puternice. De cele mai multe ori nativul Rac este un familist convins, insa exista si persoane care lupta pe doua fronturi. Pentru Rac actul sexual este o modalitate de a isi rasfata partenerul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc