Setari Cookie-uri

Astrologie: Energia sexuala in functie de zodie

Vrei sa stii cat de puternica este energia sexuala pe care o emani sau ce apetit are partenerul tau in pat? Citeste in continuare si descopera ce energie sexuala are fiecare zodie:

Scorpion


Zodia Scorpion este considerata cea mai sexuala zodie din cauza faptului ca este asociata cu dorinta si placerea trupeasca. Energia sexuala a unui Scorpion este uriasa, acesta putand face sex oricand si cu oricine.

Viata sa sexuala intensa este precum un joc, in timp ce partenerii sunt trofeele castigate. Preludiu, jocuri sexuale, filme pentru adulti, pozitii complicate, chiar si jucarii. Totul este permis in dormitorul unui Scorpion.

Sagetator


Sagetator si enegia sexuala a acestei zodii

Sagetator este o zodie foarte sensibila si complicata, careia ii place relatiile ciudate. De cele mai multe ori, nativul Sagetator are un partener dintr-un alt oras, cu care nu se vede zilnic. Acesta isi alege astfel relatiile deoarece factorul distanta joaca un rol foarte important in viata sa. Desi se simte foarte apropiat de familie, prieteni sau partener, un Sagetator incearca sa ii tina pe acestia cat mai departe de el.

Energia sexuala a unui Sagetator este destul de mare insa nu este exploatata la maxim. Viata sa sexuala nu este una tocmai activa, persoanele din aceasta zodie avand parte de sex destul de rar.

Capricorn


Capricornul este o zodie cu o energie sexuala destul de redusa, insa care explodeaza in momentul sexului. Nativul Capricorn este cunoscut pentru faptul ca este o persoana sincera, pasionala, careia ii plac relatiile de lunga durata.

Capricornului ii place sa faca dragoste, si nu sex, deoarece simte ca prin dragoste isi cunoaste mai bine partenera, isi poate pune sufletul pe tava si poate da frau liber sentimentelor.

Varsator


Varsator si enegia sexuala a acestei zodii

Chiar daca este considerata o zodie traditionalista, in pat Varsatorul este precum un adevarat vulcan: pasiune, romantism, senzualitate. Energia sexuala a unui Varsator este incredibila si aceasta nu se schimba deloc de-a lungul vietii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc