Setari Cookie-uri

Astrologie: Energia sexuala in functie de zodie

Vrei sa stii cat de puternica este energia sexuala pe care o emani sau ce apetit are partenerul tau in pat? Citeste in continuare si descopera ce energie sexuala are fiecare zodie:

Preludiul este punctul lui forte, arma ascunsa cu care te face sa ajungi pe culmile placerii. Racul uraste monotonia si de aceea va face tot posibilul pentru a scapa de aceasta, chiar si pe plan sexual.

Leu


Leu si enegia sexuala a acestei zodii

Zodia Leu este o zodie pasionala, plina de surprize. Se spune ca Leul este un semn fix, care ramane cu aceleasi obiective si idealuri intreaga viata. Asa este si pe plan sexual, energia unui Leu nu se modifica o data cu trecerea timpului, iar apetitul sau sexul ramane la cote normale.

In pat nativului Leu ii place sa domine si sa preia controlul. Uraste sa fie luat prin surprindere si vrea sa se bucure de fiecare partida, aducand de fiecare data lucruri noi in dormitor.

Fecioara


Fecioara este o zodie cu o energie sexuala imensa, insa care nu stie sa o puna in valoare. Apetitul sexual al acestei zodii este in continua crestere, dar intre acesta si practica intervine psihicul, care se transforma intr-o piedica in calea placerii.

Fecioara uita sa lase problemele la usa dormitorului si nu detine forta necesara pentru a isi invinge teama. Tine minte faptul ca preludiul este punctul forte catre o placere garantata.

Balanta


Balanta si enegia sexuala a acestei zodii

Balanta este o zodie echilibrata, cu un apetit sexual obisnuit, insa exploatat la maxim. Pentru Balanta, satisfactia este cheia fericirii si de aceea face tot posibilul pentru a o obtine. Persoanele din aceasta zodie au o abilitate naturala de a se degaja in timpul sexului si de a se incarca cu energie pozitiva.

Pentru Balanta dragostea trebuie sa fie neconditionata, iar sexul echilibrat. Pentru aceasta flirtul este cel care conteaza cel mai mult si de aceea se bucura de fiecare moment in care primesc complimente si invitatii deocheate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc