Setari Cookie-uri

Astrologie: Energia sexuala in functie de zodie

Vrei sa stii cat de puternica este energia sexuala pe care o emani sau ce apetit are partenerul tau in pat? Citeste in continuare si descopera ce energie sexuala are fiecare zodie:

Persoanelor din Varsator le place sa experimenteze, sa fie motivate in pat de catre parteneri si sa descopere placeri nebanuite. Nativul din Varsator apreciaza foarte mult varietatea pozitiilor si simte nevoia de a fi dominat de catre partener.

Pesti

Zodia Pesti si energia sexuala

Zodia Pesti este o zodie cu o energie sexuala obisnuita, deloc iesita din comun. Ceea ce este impresionant la acest semn este faptul ca activitatea sexuala a nativilor din Pesti se schimba o data cu starea lor de dispozitie sau cu elementele care le influenteaza viata.

De fiecare data persoanele din Pesti isi doresc lucruri diferite de la parteneri, fiind atrasi de jocurile erotice si pasionale sau de vizionarea filmelor pentru adulti. Nici jucariile erotice nu le sperie, ci din contra, acestea pot scoate la iveala o alta fata a acestora.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc