Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic

Descopera latura intima, pasiunea si senzualitatea ce se ascunde in spatele fiecarei persoane cu ajutorul horoscopului erotic.

Descopera latura intima, pasiunea si senzualitatea ce se ascunde in spatele fiecarei persoane cu ajutorul horoscopului erotic.

Zodia Berbec

Persoanele din zodia Berbec sunt de parere ca sexul este o adevarata arta plina de aventura si sentimente puternice. Acestea simt nevoia sa experimenteze in pat, fiind atrasei de noutate. Le place sa fie la curent cu tot ce este noua pe piata erotica, de la filme pentru adulti pana la cele mai ciudate si sofisticate accesorii.

Zodia Berbec in Horoscopul erotic

Nativii din zodia Berbec vor sa fie dominati in pat, controlati. Acestia isi doresc sa fie folositi pe plan sexual. Le plac sa aiba parteneri hotarati, care stiu ce vor nu doar in ceea ce priveste sexul, ci si pe plan profesional.

Zone erogene pentru zodia Berbec: fata, par si urechi.

Zodia Taur

Persoanele din zodia Taur sunt firi foarte senzuale, romantice si pasionale. Incapatanate si sigure pe ele, acestea stiu ce vor in pat, fiind atrase de parteneri siguri pe ei si vesnic indragostiti. Preludiul este punctul lor forte, reusind sa faca din acesta un adevarat mod de iubire si rasfat.

Zodia Taur in Horoscopul erotic

Cand se indragostesc, nativii din zodia Taur sunt foarte posesivi si se daruiesc trup si suflet partenerilor. Pentru ei nu conteaza doar actul in sine, ci si sentimentele si chimia care se formeaza intre parteneri.

Zone erogene pentru zodia Taur: gatul si sanii.

Citește și:

Zodia Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni stiu ce isi doresc in timpul sexului. Firi posesive si directe, vor sa isi domine partenerii. Urasc rutina si de aceea fac tot posibilul pentru a veni cu idei cat mai diferite in pat. Se simt atrase de flirt si le plac relatiile de scurta durata.

Zodia Gemeni in Horoscopul erotic

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc