Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic

Descopera latura intima, pasiunea si senzualitatea ce se ascunde in spatele fiecarei persoane cu ajutorul horoscopului erotic.

Persoanele din zodia Varsator ascund dorinte puternice care, o data iesite la suprafata, uimesc chiar si cele mai nonconformiste persoane. Preludiul reprezinta punctul lor forte deoarece au foarte multa rabdare in pat si stiu la ce metode sa recurga pentru a isi satisface partenerii.

Nativii din zodia Varsator adora masajele erotice si saruturile pasionale. Nu le place sa fie controlati sau dominati in pat, ci trebuie lasati sa se desfasoare liberi, in voia lor. In pat sunt in stare de orice, imaginatia creand pentru ei fantezii de nebanuit.

Zone erogene pentru zodia Varsator: picioarele, gatul si spatele.

Zodia Pesti

Zodia Pesti in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Pesti pun mare pret pe sentimente si intimidate in timpul actului sexual. Firi emotive si pasionale, ele simt nevoia ca fiecare partida sa fie incarcata de pasiune si iubire. Nu le plac pozitiile complicate si nici nu sunt de acord sa recurga la accesorii sexuale pentru a isi satisface partenerii.

Nativii din zodia Pesti stiu cum sa creeze o atmosfera romantica. Pentru ei contactul vizual conteaza foarte mult, fiind unul dintre elementele care ii ajuta sa se excite. Le place sa transpuna in practica toate fanteziile sexuale ale partenerilor.

Zone erogene pentru zodia Pesti: picioarele, fesele si sanii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc