Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic

Descopera latura intima, pasiunea si senzualitatea ce se ascunde in spatele fiecarei persoane cu ajutorul horoscopului erotic.

Zone erogene pentru zodia Scorpion: coapsele si sanii.

Zodia Sagetator

Zodia Sagetator in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Sagetator sunt firi lipsite de impulsivitate. Le place sa aiba totul sub control, sa stie ca nu sunt luate prin surprindere. Pe plan sexual sunt foarte calculate si discrete. Nu sunt deloc indraznete, insa stiu ce fac in pat si reusesc sa isi satisfaca de fiecare data partenerul. Calme si cu o rabdare de fier, sunt experte in ceea ce priveste preludiul.

Nativii din zodia Sagetator se simt atrasi de persoanele sigure pe ele. Chiar daca nu le plac partidele salbatice, vor sa fie dominati si rasfatati in pat. Pentru ei o partida de sex perfecta este in intimitatea propriului dormitor.

Zone erogene pentru zodia Sagetator: parul si coapsele.

Zodia Capricorn

Zodia Capricorn in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Capricorn sunt firi liniste, ordonate si calculate chiar si pe plan sexual. Pentru ele actul sexual este o dovada de iubire si nu o metoda de satisfactie. Nu sunt adeptele sexului salbatic, a tinutelor deocheate si nu se dau in vant dupa filmele pentru adulti.

Nativii din zodia Capricorn vor sa aiba parte de partide de sex linistite, fara prea multe accesorii. Nu vor sa fie controlati, dominati sau criticati din punct de vedere sexual. Pentru ei chiar si partidele de sex trebuie sa fie planificate.

Zone erogene pentru zodia Capricorn: abdomen, genunchi si sani.

Citește și:

Zodia Varsator

Zodia Varsator in Horoscopul erotic

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc