Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic

Descopera latura intima, pasiunea si senzualitatea ce se ascunde in spatele fiecarei persoane cu ajutorul horoscopului erotic.

Nativii din zodia Gemeni se daruiesc fara retineri oriunde si oricand. Lipsiti de inhibitii, pentru ei partidele de sex in locuri publice sunt la ordinea zilei. Le place sa aiba parte de experiente inedite si se daruiesc fara retineri.

Zone erogene pentru zodia Gemeni: bratele, umerii, coapsele si palmele.

Zodia Rac

Zodia Rac in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Rac sunt firi romantice si pasionale. Pentru ele fiecare partida de sex trebuie sa fie perfecta si diferita. Urasc rutina si de aceea reusesc sa isi surprinda partenerii de fiecare data cu ceva nou in pat, fie ca este vorba despre o pozitie complicata sau un accesoriu ciudat.

Nativii din zodia Rac se simt atrasi de persoanele directe, care stiu ce vor de la viata. Le plac partidele lungi, cu un preludiu intens. Masajele erotice si saruturile patimase fac parte din ritualul lor de seductie. Pentru ei actul sexual este o modalitate de a demonstra dragostea partenerilor.

Zone erogene pentru zodia Rac: sanii si abdomenul.

Citește și:

Zodia Leu

Zodia Leu in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Leu sunt firi extrem de pasionale in timpul actului sexual. Lipsite de inhibitii si deschise la nou, le place sexul salbatic si se asteapta ca de fiecare data sa fie provocate. Incapatanate, deschise si foarte sincere, vor sa incerce de fiecare data ceva nou in pat.

Nativii din zodia Leu adora sa domine, sa primeasca sex oral si sa aiba parte de partide inedite, in care chiar si cele mai ciudate fantezii sunt puse in practica. Pentru ei sexul este vazut precum o competitie cu ei insisi in care trebuie sa dea de fiecare data ce au mai bun.

Zone erogene pentru zodia Leu: spatele, mainile si coloana vertebrala.

Zodia Fecioara

Zodia Fecioara in Horoscopul erotic

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc