Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop erotic

Descopera latura intima, pasiunea si senzualitatea ce se ascunde in spatele fiecarei persoane cu ajutorul horoscopului erotic.

Persoanele din zodia Fecioara sunt firi timide si destul de pudice cand vine vorba despre sex. Pentru ele conteaza mult mai mult legaturile sentimentale care se stabilesc intr-o relatie, sexul fiind mai degraba un mic joc al seductiei.

Nativii din zodia Fecioara au nevoie de parteneri tandri si romantici. In momentele intime ei dau dovada de multa afectiune si romantism. Nu sunt adeptii partidelor salbatice, asa ca preludiile lungi si pozitiile obisnuite reprezinta o necesitate pe plan sexual.

Zone erogene pentru zodia Fecioara: abdomen si gat.

Zodia Balanta

Zodia Balanta in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Balanta sunt firi sincere, incapatanate si foarte romantice. Usor traditionaliste, sunt adeptele sexului obisnuit. Nu accepta jucarii erotice sau filme pentru adulti, fiind de parere ca o partida de sex adevarata nu are nevoie de astfel de accesorii.

Nativii din zodia Balanta prefera partidele romantice, cu preludii lungi si sarutari pasionale. In momentul in care se indragostesc se dedica trup si suflet relatiei si, pentru a isi multumi partenerul, devin experte in arta seductiei.

Zone erogene pentru zodia Balanta: fese si spate.

Citește și:

Zodia Scorpion

Zodia Scorpion in Horoscopul erotic


Persoanele din zodia Scorpion au un apetit sexual urias, chiar si discutiile despre sex reusind sa le starneasca. Le plac flirturile obscene si se simt atrase de partenerii care emana sexualitate prin toti porii. Stiu sa domine si sa obtina satisfactie in pat. Daca sunt excitate, nu le este teama sa arate acest lucru.

Nativii din zodia Scorpion nu sunt mofturoase in pat, le place orice. Pozitiile dificile sunt o adevarata provocare pentru ei si fac tot posibilul sa ofere placere maxima partenerului. Au fantezii neobisnuite, cu jocuri de dragoste si locuri ciudate, insa incearca sa faca orice pentru a le transforma in realitate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc