Setari Cookie-uri

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Luna are o influenta majora asupra zodiilor. Afla cum iti influenteaza fazele lunii comportamentul in functie de semnul care te defineste in horoscop:

Luna are o influenta majora asupra zodiilor. Afla cum iti influenteaza fazele lunii comportamentul in functie de semnul care te defineste in horoscop:

Berbec

Luna noua: Ii amplifica energia si dorinta de a sti cat mai multe. In aceasta perioada nativii sunt mai competitivi ca niciodata.

Luna in crestere sau primul patrar: Predispune catre nehotarare. Relatiile cu persoanele din jur pot avea de suferit.

Luna Plina: Stimuleaza curiozitatea nativilor si mascheaza perioadele de incertitudine.

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Favorizeaza starile de nervozitate si nerabdarea. Dornici sa iasa mereu pe locul intai, nativii tind sa treaca peste vointa celorlalti.

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Taur

Luna Noua: Favorizeaza inceputurile. Aduce persoanelor timide mai mult curaj si le sporeste increderea in fortele proprii.

Luna in crestere sau primul patrar: In general este o perioada favorabila pentru semnele fixe, de Pamant. Insa, aceasta faza nu este ideala pentru discutii radicale.

Luna Plina: Amplifica starile de nervozitate si incapatanarea. Taurii tind sa exagereze cu posesivitatea, de aceea ar trebui sa evite intalnirile importante.

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Predispune catre stari melancolice sau depresie.

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Gemeni


Luna Noua: Aduce prosperitate in viata nativilor Gemeni. Sunt mai relaxati decat de obicei si tind catre intelegere. Este momentul perfect pentru a calma conflicte.

Luna in crestere sau primul patrar: Influenta lunii in aceasta faza favorizeaza schimbarile bruste de temperament. Nativii sunt mai indecisi.

Luna Plina: Nu este o perioada buna pentru intruniri importante. Favorizeaza superficialitatea si dezinteresul, spulberand sansa unei comunicari facile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc