Setari Cookie-uri

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Luna are o influenta majora asupra zodiilor. Afla cum iti influenteaza fazele lunii comportamentul in functie de semnul care te defineste in horoscop:

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Este momentul perfect al nativilor care vor sa impresioneze. Aceasta perioada favorizeaza intalnirile spontane.

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Rac


Luna Noua: Poate semana indecizie in sufletul nativilor. In general, luna noua este prielnica inceputurilor, dar racii se tem de confruntari directe.

Luna in crestere sau primul patrar: Anunta schimbari bruste. Nativii sunt energici dar inca nu se pot detasa total de indoieli.

Luna Plina:
Reprezinta momentul perfect pentru intalniri si recompensari.

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Favorizeaza activitatile care au ca scop dezvoltarea cunostintelor. Asadar, aceasta faza este pozitiva atat in plan sentimental cat si in plan financiar.

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Leu


Luna Noua: Favorizeaza deciziile importante. Nativii pot sa renunte mai usor la obiceiurile nepotrivite si sunt extrem de influentabili.

Luna in crestere sau primul patrar: Vulnerabilitatea nativilor din zodiaLeu atinge cote impresionante in aceasta perioada. Pot aparea conflicte si nemultumiri.

Luna Plina: Leii sunt mai prudenti in aceasta perioada. Isi analizeaza greselile si sunt dispusi sa isi amane deciziile, chiar daca isi risca imaginea.

Luna in descrestere sau ultimul patrar:
Aceasta perioada favorizeaza actiuniel de imbogatire. Asadar, o faza pozitiva, care anunta reusite.

Fecioara


Luna Noua: Nativii sunt inconjurati de armonie si pozitivism. Increzatori in propriile forte, au sanse mari sa reuseasca.

Luna in crestere sau primul patrar: Nativii sunt predispusi mai mult ca niciodata la nehotarare si stres. Se tem sa ia decizii si prefera sa amane.

Luna Plina: Poate sa complice actiunile importante. Nu este favorabila pentru discutii tensionate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc