Setari Cookie-uri

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Luna are o influenta majora asupra zodiilor. Afla cum iti influenteaza fazele lunii comportamentul in functie de semnul care te defineste in horoscop:


Luna in descrestere sau ultimul patrar:
Desi sunt mai visatori, aceasta faza a lunii le sporeste Fecioarelor sansele unor reusite. Isi fructifica din plin imaginatia.

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Balanta


Luna Noua: Amplifica optimismul si dorinta de comunicare. Este o perioada excelenta pentru intalniri si aduce noroc in viata sentimentala.

Luna in crestere sau primul patrar: Sporeste creativitatea. Balanta are un simt artistic dezvoltat si in aceasta faza a lunii se remarca printr-un comportament deosebit. Uneori are tendinte sa exagereze cu posesivitatea sau cu laudele.

Luna Plina: Poate sa complice actiunile importante. Ii subliniaza cel mai bine comportamentul indecis, asadar nu sunt indicate discutiile sau reunirile sub influenta acestei faze.

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Poate avea efecte pozitive, deoarece favorizeaza noile inceputuri. Schimbarile sunt binevenite in aceasta perioada.

Scorpion


Luna Noua:
Ii sporeste Scorpionului atentia si perseverenta. Este mai stralucitor ca oricand si reuseste sa faca o buna impresie celor din jur.

Luna in crestere sau primul patrar:
Este prielnica pentru planuri si organizare. Nativii sunt buni cercetatori si luna in crestere favorizeaza asimilarea de cunostinte.

Luna Plina:
In aceasta faza a lunii pot aparea conflicte si nemultumiri. Persoanele nascute in zodia Scorpionului sunt mai sensibile ca niciodata la mediul extern si nu reusesc sa-si tempereze instinctele.

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Ii ajuta sa se detaseze mai usor de problemele din jur. Ultimul patrar favorizeza exagerarile in plan emotional. Unii nativi pot deveni chiar depresivi si sunt foarte greu de multumit.

Sagetator


Luna Noua: Sporeste energia si ajuta nativii sa progreseze. Sagetatorii se remarca in general printr-un talent organizatoric de invidiat, asadar luna noua este favorabila pentru stabilirea scopurilor.

Luna in crestere sau primul patrar: Subliniaza caracterul nonconformist inclinat catre libertate si extravaganta. Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt idealiste si aceasta faza a lunii le sporeste energia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc