Setari Cookie-uri

Astrologie: Fazele lunii in zodia ta

Luna are o influenta majora asupra zodiilor. Afla cum iti influenteaza fazele lunii comportamentul in functie de semnul care te defineste in horoscop:

Luna Plina: Nativii pot fi incapatanati si aroganti, iar aceasta perioada le amplifica din plin impulsurile negative.

Luna in descrestere sau ultimul patrar:
Indica divergente. Nativii obisnuiesc sa exagereze si daca nu li se da dreptate devin capriciosi.

Capricorn


Luna Noua: Este prielnica pentru majoritatea nativilor. Capricornii sunt persoane orientate spre succes care stiu sa isi organizeze foarte bine timpul.

Luna in crestere sau primul patrar:
Sporeste succesul in plan profesional. Desi nu sunt comunicativi, nativii au idei foarte bune si un spirit practic excelent.

Luna Plina: Are un mare impact asupra sensibilitatii, asadar nu este potrivita pentru confruntari si competitii. Aceasta perioada amplifica nerabdarea, temerile.

Luna in descrestere sau ultimul patrar
: In aceasta perioada anumiti nativi se pot simti lipsiti de energie. Favorizeza detasarea, finalizarea anumitor actiuni.

Varsator

Luna Noua: Aceasta faza este ideala pentru hotarari importante si favorizeaza inceputurile. Varsatorii sun persoane independente, inventive si aceasta perioada le sporeste entuziasmul.

Citește și:
Luna in crestere sau primul patrar: Amplifica starea de euforie. Nativii sunt mai energici ca niciodata in aceasta faza a lunii si pot inregistra foarte multe reusite.

Luna Plina: Indeamna la detasare si superficialitate. Intampina dificultati de comunicare cu cei din jur.

Luna in descrestere sau ultimul patrar: Predispune la exagerari si tensiuni. Totodata, imaginatia nativilor atinge cote impresionante in aceasta perioada.

Pesti

Luna Noua: Este potrivita pentru organizare si are o influenta buna supra psihicului nativilor din zodia Pesti. Aceasta faza predispune la meditatie si relaxare.

Luna in crestere sau primul patrar:
Amplifica imaginatia nativilor si starea de euforie. Este favotabila pentru flirt si intalniri romantice.

Luna Plina:
Sporeste starea de tensiune si nesiguranta. Pestii sunt influentati de superstitii sau premonitii si aceasta faza are un aspect negativ asupra trairilor interioare.

Luna in descrestere sau ultimul patrar:
Sporeste intuitia dar poate predispune la exagerari in plan emotional.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc