Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Zodiacul Indian este plin de semnificatii. Citeste horoscopul iubirii pentru zodia ta!

Afla ce zodie iti corespunde in horoscopul indian si vezi ce personalitate ascunzi dragoste!

Zodia Lotusul: 01 - 10 ianuarie

Persoanele nascute sub zodia Lotusului iubesc sa stea in centrul atentiei. In dragoste au tendinta sa fie egoisti si sunt usor influentati de persoanele din jur. Isi doresc sa aiba libertate deplina si nu le place sa ofere prea multe explictii. Iubesc pasional, dar se plictisesc prea usor.

Zodia Arcasul: 11 - 20 ianuarie

Arcasul este o persoana visatoare, vesnic indragostita. Sensibil si usor de impresionat, se ataseaza imediat in cuplu. Nu indrazneste sa-si dezvaluie usor sentimentele. Are nevoie de incurajari si certitudini pentru a capata curaj. Este un partener fidel si devotat care daruieste tot ce are mai bun jumatatii sale.

Zodia Vulturul: 20 - 30 ianuarie

Vulturul apreciaza echilibrul si onestitatea. Exigent in plan sentimental isi alege cu mare atentie sufletul pereche. Nu ii plac jocurile nesigure si viseaza la o relatie tihnita, lipsita de peripetii. Pare linistit si rezervat, dar jumatatea lui ii poate descoperi o alta latura a personalitatii sale in intimitate. Da dovada de creativitate in dormitor si ii place sa puna la cale surprize.

Citește și:

Zodia Caleasca: 30 ianuarie - 9 februarie

Caleasca defineste o personalitate activa, dornica sa exploreze. Nu suporta rutina si are nevoie de foarte multa spontaneitate in dragoste. Iubeste cu pasiune si acorda o mare atentie detaliilor. Poate fi un partener de nadejde, insa nu se indragosteste usor. Poate avea multe aventuri si o sa-si intalneasca greu sufletul pereche.

Zodia Apa: 10 - 19 februarie

Zodia Apei in horoscopul indian defineste o persoana extrem de optimista. Viseaza cu ochii larg deschisi de aceea, nu de putine ori se indeparteaza de realitate. La prima vedere nu inspira incredere, dar acest lucru nu il deranjeaza. Iubeste distractia si aventurile, fiind instabil in dragoste. Este greu de multumit si din aceasta cauza relatiile de durata nu i se potrivesc.

Zodia Perla: 20 februarie - 1 martie

Perla este o persoana sensibila si vulnerabila. Romantica, vesnic indragostita se ataseaza foarte usor intr-o relatie. Ii este teama de esec, de aceea nu isi deschide cu usurinta sufletul in fata necunoscutului. Cauta tandretea in dragoste si ii place sa fie ocrotita. Ar putea sa fie perechea ideala pentru cei care cauta stabilitate si echilibru in cuplu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc