Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Zodiacul Indian este plin de semnificatii. Citeste horoscopul iubirii pentru zodia ta!

Zodia Capra: 1- 10 mai

In horoscopul Indian aceasta zodie defineste o persoana entuziasta si binevoitoare. Optimista convinsa, incearca intotdeauna sa priveasca partea plina a paharului. In dragoste este toleranta si nu concepe sa nu-si sustina la greu perechea. Apreciaza relatiile trainice si nu agreeaza instabilitatea. Este loiala in cuplu si pune un pret foarte mare pe incredere.

Zodia Elefantul: 11 - 20 mai

Zodia Elefantului in horoscopul indian descrie o persoana foarte calma si generoasa. Are picioarele foarte bine asezate pe pamant si nu ii plac jumatatile de masura. In dragoste este un partener responsabil si loial, gata sa se sacrifice pentru cel iubit. Depaseste cu greu deceptiile amoroase, de aceea inainte sa se implice intr-o relatie durabila isi va testa perechea.

Zodia Firul: 21 - 31 mai

Firul din horoscopul indian stapaneste excelent arta comunicarii. Aceasta este arma sa imbatabila in flirt care il ajuta sa impresioneze. Curajos si vorbaret, stie sa se faca placut si poseda un sarm natural fermecator. In relatia lui domneste armonia si dragostea neconditionata.

Citește și:

Zodia Phoenixul: 1 - 10 iunie

Phoenixul poate parea o persoana dura la prima vedere. In realitate este doar circumspect si prevazator, atent la fiecare detaliu. Acelasi comportament il aplica si in viata sentimentala. Nativul este tolerant si mizeaza pe intelegere, dar inainte de asta trebuie sa-si descopere foarte bine partenerul de viata. Nu se sfieste sa faca observatii severe atunci cand este cazul.

Zodia Diamantul: 11 - 20 iunie

Diamantul din zodiacul indian defineste o persoana mandra si extrem de generoasa. Imaginea este foarte importanta si trebuie sa lase intotdeauna o parere buna in urma. Nu apreciaza sinceritatea si de multe ori minte pentru a face o buna impresie. Se implica mai putin in cuplu. Nu se comporta natural si deseri este nesincer.

Zodia Vierul: 21 - 30 iulie

Vierul este o persoana romantica si visatoare. Indrageste arta de aceea manifesta o sensibilitate deosebita si este usor de impresionat. Stie sa se faca placut, asadar isi alege cu maxima atentie vorbele cand stie ca este in centrul atentiei. Viseaza la o dragoste boema, lipsita de constrangeri sau principii invechite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc