Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Zodiacul Indian este plin de semnificatii. Citeste horoscopul iubirii pentru zodia ta!

Fecioara este o persoana critica, dar bine intentionata. Apreciaza lucrurile clare, fiind adepta stabilitatii in relatia de cuplu. Are un simt critic bine dezvoltat si nu se teme sa spuna ceea ce gandeste. Are nevoie de un partener rabdator si organizat, capabil sa depuna mult efort pentru a-si satisface perechea.

Zodia Pana: 3 - 12 septembrie

Semnul Pana defineste o persoana carismatica. Stapaneste foarte bine arta conversatiei si acest atu ii aduce foarte multe avantaje. Considera ca a descoprit toate secretele flirtului si are o incredere sporita in fortele proprii. La prima vedere poate sa intimideze. Face pereche buna cu un partener la fel de energic si comunicativ.

Zodia Randunica: 13 - 23 septembrie

Randunica defineste o personalitate schimbatoare. Are aspiratii inalte dar se teme sa-si asume riscuri pentru a reusi. Poate fi un partener afectuos si tandru, odata ce capata incredere in jumatatea sa. Ii este frica de esec, de aceea ezita sa-si dezvaluie sentimentele. Trebuie sa primeasca garantii pentru a scapa de temeri.

Citește și:

Zodia Balanta: 24 septembrie - 3 octombrie

Balanta este o persoana incapatanata. Odata ce si-a pus in minte un plan, va face tot posibilul sa si-l duca la bun sfarsit. Este ambitioasa si responsabila, dar nu ii place sa fie contrazisa. Are foarte multe de oferit in iubire, dar trebuie sa gaseasca un partener echilibrat, care sa ii accepte toanele.

Uliul: 4 - 13 octombrie

Uliul este o persoana perseverenta, care isi calculeaza atent fiecare pas inainte sa actioneze. Nu este obisnuit cu esecul si de aceea, in plan sentimental este foarte ambitios. Detesta sa fie refuzat, asadar pune la cale o strategie deosebita cand vrea sa cucereasca. Tinde sa puna orgoliul mai presus de sentimente si nu inspira multa incredere la prima vedere.

Zodia Maimuta: 14 - 21 octombrie

Semnul Maimuta din zodiacul indian defineste o persoana optimista, cu un simtul umorului foarte bine dezvoltat. Dezinvolta, mereu pusa pe glume reuseste cu usurinta sa se faca placuta oriunde. In cuplu adopta un comportament afectuos, dar se plictiseste repede. Perechea ideala trebuie sa vina mereu cu ceva nou pentru a-i mentine interesul.

Citește și:

Zodia Delfinul : 24 octombrie - 2 noiembrie

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc