Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Zodiacul Indian este plin de semnificatii. Citeste horoscopul iubirii pentru zodia ta!

Delfinul are o personalitate complexa, dificila de inteles. Este nehotarat, greu de multumit si critica foarte usor ce nu-i este pe plac. In dragoste are pretentii inalte de la partenerul sau. Ar vrea sa fie insotit de o persoana care sa nu ii compromita imaginea. In discutiile contradictorii el trebuie sa aiba mereu dreptate. Ii plac aventurile si se ataseaza mai greu in cuplu.

Zodia Turnul: 3 - 12 neoiembrie

Acest semn din horoscopul indian poseda un simt pronuntat al responsabilitatii. Poate sa para distant si rece, dar in acest mod isi ascunde vulnerabilitatea. In iubire este in general temator si rareori face primul pas. Are nevoie de certitudini si dovezi de afectiune. De asemenea poate deveni posesiv in timp.

Zodia Leul: 13 - 22 noiembrie

Semnul Leului din horoscopul indian descrie o persoana orgolioasa si incapatanata. Este dornica sa fie mereu in centrul atentiei, de aceea isi va alege un partener care sa nu ii umbreasca imaginea. Viata alaturi de el nu va fi plictisitoare. In relatia de cuplu are asteptari foarte mari si daruieste mai putin decat i se ofera.

Citește și:

Zodia Pustinul 23 noiembrie - 2 decembrie

Pustnicul este o persoana perseverenta, care se ghideaza dupa anumite principii clare in viata. Stie foarte bine ce isi doreste si nu se va abate usor de la reguli. In plan sentimental adopta un comportament practic. Este realist si se descurajeaza repede in fata instabilitatii. Are multe de oferit, dar odata ce a descoperit ca a fost tradat, nu va ierta prea usor greseala.

Zodia Scoica: 3 - 13 decembrie

Acest semn din horoscopul indian defineste o persoana atragatoare, preocupata excesiv de aspectul fizic. Scoica este atenta la orice detaliu, asadar va fi necrutatoare chiar si cu partenerul ei de viata. Acesta trebuie sa i se supuna, in caz contrar trebuie sa aduca argumente foarte clare, sa ii sustina punctul de vedere. Nu accepta compromisurile.

Zodia Metalul: 13 - 21 decembrie

Metalul indica o personalitate puternica. Nativul guvernat de acest semn in horoscopul indian este temperat si niciodata nu ia decizii fara sa analizeze bine riscul. Chiar si atunci cand se indragosteste, incearca sa ramana cu picioarele pe pamant. Are nevoie de certitudini si daca nu le primeste, prefera sa se retraga decat sa sufere.

Citește și:

Zodia Funia: 22 - 31 decembrie

Nativul guvernat de acest semn in horoscopul indian este statornic si nu iubeste riscul. Funia indica o persoana sesibila, foarte atenta la detalii. Este un partener de nadejde care pune mai presus de orice bunastarea familiei. Stie sa respecte relatia in care se implica, de aceea este dispus sa astepte pana cand va intalni persoana potrivita.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc