Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Zodiacul Indian este plin de semnificatii. Citeste horoscopul iubirii pentru zodia ta!

Zodia Sarpele: 1 - 10 iulie

Sarpele indica o personalitate schimbatoare. Nativii acestui semn din zodiacul indian sunt nehotarati si nu inspira siguranta intr-o relatie. Le place sa fie in centrul atentiei si pun pe primul plan distractia, apoi iubirea. Din acest motiv, chiar daca au intentii bune nu sunt luati in serios. Or sa parcurga un drum lung pana isi vor intalni sufletul pereche.

Zodia Testoasa: 11 - 21 iulie

Acest semn din zodiaul indian defineste o persoana rezervata, cu un simt al intuitiei ascutit. Pare tacuta si distanta, dar in realitate este neincrezatoare si prefera sa fie prudenta. Cere garantii inainte sa se implice intr-o relatie. Este o familista convinsa, prefera stabilitatea, de aceea adopta o atitudine exigenta in plan sentimental.

Zodia Cainele: 22 august - 1 septembrie

Nativul din zodia Cainelui este un partener de nadejde. Responsabil si devotat, cauta liniste intr-o relatie. Are un scop foarte clar atunci cand hotaraste sa se implice in cuplu, si anume sa-si intemeieze un camin trainic si fericit. Isi respecta intotdeauna cuvantul dat si va face tot posibilul sa nu-i insele asteptarile persoanei iubite.

Citește și:

Zodia Vanatorul: 2 - 12 august

Vanatorul din zodiacul Indian este o persoana foarte sensibila. Temator si pesimist nu indrazneste niciodata sa faca primul pas. Are nevoie de un partener puternic si loial, care sa il ajute sa-si infranga temerile. Este capabila sa faca multe compromisuri, doar pentru a spori linistea si echilibrul in relatia sa.

Zodia Ursul: 13 - 23 august

In zodiacul indian Ursul este o persoana entuziasta, plina de energie. Se adapteaza perfect in orice mediu si reuseste sa se integreze perfect intr-o comunitate. Daca s-a indragostit nu ii e teama sa-si exteriorizeze sentimentele. Ii place sa fie in centrul atentiei, asadar perechea potrivita trebuie sa fie indrazneata, gata sa faca fata provocarilor.

Zodia Fecioara: 24 august - 2 septembrie

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc