Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile din cultura vedica

Descopera ce zodie esti in cultura vedica.

Kataka (22 iunie – 22 iulie)

Persoanele nascute sub zodia Kataka sunt firi sensibile si generoase. Au o relatie speciala cu oamenii din viata lor, fiind foarte atasate de familie si prieteni. In relatii sunt foarte romantice si sentimentale. Le este teama sa nu fie ranite si din aceasta cauza pot parea indiferente, insa odata ce ajungi sa le castigi increderea, ajung sa faca orice pentru ca relatia sa functioneze.

Simha (23 iulie – 22 august)

Persoanele nascute sub semnul Simha sunt firi dificile, posesive si impunatoare. Le place sa fie la conducere, sa dea ordine si sa nu fie intrerupte. Chiar daca uneori dau dovada de mandrie, in realitate sunt persoane foarte sensibile si generoase. Le este teama sa nu fie ranite si de aceea incearca sa para dure si independente. In dragoste sunt firi amoroase, pasionale si impulsive.

Citește și:

Sursa Foto: Shutterstock.com

Kanya (23 august – 21 septembrie)

Nativii din zodia Kania sunt firi foarte sincere si prietenoase. Traiesc dupa reguli stricte si cu greu se abat de la acestea. Firi perfectioniste si directe, fac reprosuri si sunt nemultumite de cei din jurul lor. Le plac relatiile de lunga durata deoarece astfel de relatii sunt cele care le ofera intimitate si siguranta. Pentru ele independenta si sinceritatea sunt cele care definesc o relatie adevarata.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc