Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile din cultura vedica

Descopera ce zodie esti in cultura vedica.

Tula (22 septembrie – 22 octombrie)

Persoanele din zodia Tula sunt firi amabile, sensibile si foarte prietenoase. Le place sa traiasca fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Aventuriere si deschise la nou, incearca de fiecare data sa gaseasca ceva diferit pentru a nu cadea in rutina. In relatii dau dovada de imaturitate deoarece le este teama de angajamente, preferand relatiile de scurta durata.

Vrishchika (23 octombrie – 21 noiembrie)

Persoanele nascute in zodia Vrishchika sunt firi directe si posesive. Perfectioniste si pesimiste, incearca de fiecare data sa se autodepaseasca intelectual. Nu au foarte multi prieteni, insa acest lucru nu le deranjeaza deloc deoarece nu se descurca foarte bine in relatiile cu persoanele din jurul lor. Le place sa aiba o viata linistita, in care sa se poata concentra pe ceea ce isi doresc si sa nu fie influentate de cei cu care intra in contact. In dragoste isi doresc un partener independent, care sa le ofere libertatea de care au nevoie.

Citește și:

Sursa Foto: Shutterstock.com

Dhanus (22 noiembrie – 20 decembrie)

Persoanele din zodia Dhanus sunt firi prietenoase, pline de viata si optimiste. Se simt atrase de natura si fac tot posibilul sa se bucure de viata. Pentru ele conteaza foarte mult sa se simta libere si sa nu fie controlate de nimeni. Pe plan sentimental isi doresc un partener sincer si independent, care stie ce vrea de la viata. Chiar daca nu sunt firi pasionale, uneori ajung sa impresioneze prin gesturi frumoase si romantice.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc