Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile din cultura vedica

Descopera ce zodie esti in cultura vedica.

Makara (21 decembrie – 19 ianuarie)

Persoanele din zodia Makara sunt firi rezervate, pesimiste si destul de retrase. Le place sa traiasca intr-o lume a lor, in care sa nu fie deranjate. Uneori imature si directe, ajung sa ii raneasca pe cei din jurul lor prin afirmatiile pe care le fac. Pe plan sentimental, le plac relatiile de lunga durata deoarece simt ca doar atunci partenerul le cunoaste calitatile si le intelege cu adevarat.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Kumbha (20 ianuarie – 18 februarie)

Persoanele nascute in zodia Kumbha sunt firi sincere, sensibile si prietenoase. Le este teama de singuratate si de aceea incearca sa fie inconjurate tot timpul de familie si prieteni. Chiar daca incearca sa fie puternice, in realitate sunt foarte emotive. Vorbarete si foarte sociabile, reusesc foarte repede sa isi faca noi cunostiinte. In iubire dau dovada de devotament si maturitate, dorindu-si o relatie bazata pe respect, incredere si sinceritate.

Citește și:

Meena (19 februarie – 20 martie)

Persoanele din zodia Meena sunt firi inteligente, orgolioase si directe. Copilaroase si imature, nu stiu ce isi doresc de la viata. Le este teama de esecuri si de aceea refuza sa isi urmeze visele. Comunicative si prietenoase, le place sa fie in centrul atentiei si fac tot posibilul sa fie ascultate. In relatii sunt firi emotionale, pasionale, care se ataseaza imediat de partener.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc