Din cele 12 triburi, 11 aveau teritorii in Israel, in timp ce tribul lui Levi, cel de-al 12-lea trib, trebuia sa serveasca in Templul Sfant.

Alege un barbat care te face mereu sa zambesti

Triburile corespund celor 12 semne ale zodiacului si celor 12 luni ale anului.

In zona estica se aflau triburile:

- Judah (Leu);

- Issachar (Rac);

- Zebulun (Capricorn).

In zona sudica se aflau triburile:

- Ruben (Varsator);

- Simeon (Pesti);

- Gad (Berbec);

In zona vestica se aflau triburile:

- Ephraim (Taur);

- Manesseh (Sagetator);

- Benjamin (Gemeni).

In zona Nordica se aflau triburile:

- Dan (Scorpion);

- Asher (Balanta);

- Naphtali (Fecioara).

Gad (Berbec: 21 martie – 20 aprilie)

Fire comunicative si foarte sociabila,barbatul Gad are foarte multi prieteni si cunostinte. Pentru el familia conteaza foarte mult si face tot posibilul sa o tina cat mai aproape de el. Inteligent si destul de incapatanat, este intotdeauna cu un pas inaintea problemei, reusind astfel sa treaca peste fiecare hop al vietii. Ii place sa fie intotdeauna primul si de cele mai multe ori isi dedica cel mai mult timp vietii profesionale. Pe plan sentimental da dovada de multa pasiune, insa uneori uimeste prin gelozie si posesivitate.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Ephraim (Taur: 21 aprilie – 21 mai)

Barbatul din Ephraim este o fire calma, devotata si destul de sensibila. Se indragosteste destul de repede, fiind genul de persoana care se ataseaza foarte repede de o persoana. Egoist si pasionat de lux, pentru el confortul joaca un rol foarte important, facand tot posibilul pentru a se asigura ca va avea un viitor frumos, in care nu va duce lipsa de nimic. Uneori este destul de incapatanat si uraste sa fie contrazis, considerand ca el are dreptate. In relatii este o persoana destul de sensibila si impulsiva. Are nevoie de dragoste, sprijin si intelegere din partea partenerei.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 9-15 decembrie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: