Setari Cookie-uri

Horoscopul Biblic: Descopera personalitatea partenerului tau

Potrivit Bibliei, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti in 12 triburi.

Ruben (Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie)

Barbatul nascut in zodia Ruben este o fire destul de idealista si foarte prietenoase cu cei din jurul sau. Chiar daca pare puternic si distant, in realitate este foarte sensibil si emotiv. Aceasta masca a sa este purtata din cauza temerii pe care o are: ii este frica sa nu fie ranit si nu vrea sa sufere. Foarte dur cu propria persoana, incearca din rasputeri sa se autodepaseasca pe plan intelectual si de aceea se implica in foarte multe proiecte. In relatii este o fire instabila, care reuseste sa isi surprinda partenera de fiecare data.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Simeon (Pesti: 19 februarie – 20 martie)

Barbatul nascut sub semnul Simeon este o fire deschisa la nou, inteligenta si plina de viata. Prietenos si foarte vorbaret, reuseste foarte repede sa se faca placut intr-un cerc nou de prieteni. In relatiile cu cei din jurul sau da dovada de sinceritate exagerata si, chiar daca nu intentioneaza, ajunge sa isi raneasca persoanele dragi din aceasta cauza. Romantic si foarte loial, se indragosteste destul de repede, atasandu-se imediat de partenear. Pentru el atentia, fidelitatea si respectul sunt pilonii pe care se construieste o relatie adevarata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc