Setari Cookie-uri

Horoscopul Biblic: Descopera personalitatea partenerului tau

Potrivit Bibliei, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti in 12 triburi.

Benjamin (Gemeni: 22 mai – 21 iunie)

Fire matura, inteligenta si curajoasa, barbatul din zodia Benjamin da dovada de sinceritate si siguranta in tot ceea ce face. Este onest si foarte deschis la nou, adaptandu-se destul de repede in conditii de criza. Ii place provocarea si de aceea cauta tot timpul sa fie supus unor incercari dificile, dand dovada de multa maturitate si siguranta in rezolvarea problemelor. Independent si dornic de aventura, infidelitatea este pentru el mai mult o necesitate decat o placere. Insa, in momentul in care se indragosteste cu adevarat se schimba total, dedicandu-se in intregime partenerei.

Issachar (Rac: 22 iunie – 22 iulie)

Sursa Foto: Shutterstock.com

Fire sensibila, sincera si prietenoasa, barbatul nascut sub semnul Issachar este foarte atasat de familie si prieteni. Liber si dornic de aventura, incearca din rasputeri sa se bucure de fiecare moment frumos al vietii, dorindu-si cu disperare sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Chiar daca da dovada de seriozitate si pare o fire puternica, in realitate are nevoie de sustinere morala si suport. In relatii este foarte pasional si romantic, facand tot posibilul pentru a isi multumi partenera.

Citește și:

Judah (Leu: 23 iulie – 22 august)

Barbatul nascut sub semnul Judah este incapatanat, sincer si destul de posesiv. Fire impunatoare si directa, cauta cu disperare sa se afirme pe plan profesional. El duce o lupta cu propria persoana, incercand de fiecare data sa se autodepaseasca. Ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie ascultat de fiecare data cand isi exprima parerea si, uneori, da dovada de superioritate fata de cei din jurul sau. In relatii este o fire pasionala si foarte sentimentala, care ar face orice pentru a se bucura de o dragoste adevarata.

Naphtali (Fecioara: 23 august – 21 septembrie)

Barbatul nascut in Naphtali este o fire sensibila, prietenoasa si foarte deschisa la nou. Destul de timid si sincer, este apreciat pentru corectitudinea sa si pentru faptul ca este onest cu persoanele din jurul sau. El duce o lupta cu propria persoana, incearcand sa se autodepaseasca din punct de vedere intelectual. In relatii este foarte fidel si se dedica in intregime partenerei. Se ataseaza destul de repede de femei, preferand relatiile de lunga durata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc