Setari Cookie-uri

Horoscopul Biblic: Descopera personalitatea partenerului tau

Potrivit Bibliei, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti in 12 triburi.

Asher (Balanta: 22 septembrie – 22 octombrie)

Barbatul din zodia Asher este o fire amabila, sociabila si destul de sensibila. Foarte sincer si prietenos, el are numerosi prieteni si cunoscuti, care ar face orice pentru a il ajuta atunci cand se afla in impas. In fata unei probleme dificile isi pierde cumpatul si se simte neputincios, cu greu reusind sa aplaneze un conflict. In relatii este o fire pasionala, care adora flirtul si distractia. Libertin din fire, ii plac relatiile de scurta durata, in care nu se simte sufocat.

Dan (Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie)

Barbatul din zodia Dan este o fire ambitioasa, directa si destul de energica. Incapatanat si insensibil, reuseste sa isi jigneasca prietenii, chiar daca nu intentioneaza acest lucru. Uneori da dovada de viclenie si cauta cu disperare sa isi atinga scopurile. In dragoste, este tipul de barbat care vrea sa ramana burlac. El cauta independenta si, in acelasi timp, fidelitate din partea partenerei. In momentul in care este inselat, devine impusiv si volent, fiind dominat de dorinta razbunarii.

Citește și:

Manesseh (Sagetator: 22 noiembrie – 20 decembrie)

Sursa Foto: Shutterstock.com

Barbatul din zodia Manesseh este o fire deschisa, prietenoasa, cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Intuitiv si plin de viata, ii place sa aiba foarte multi prieteni si cunostiinte. In relatiile cu cei din jurul sau are un temperament puternic, de cele mai multe ori ajungand sa ii manipuleze pe cei cu care intra in contact. In dragoste este o fire libera, care cauta distractie si independenta. Nu ii plca relatile de lunga durata, plictisindu-se destul de repede de partenera.

Zebulun (Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie)

Barbatul din Zebulun este dominat de ambitie, imaturitate si incapatanare. El are aspiratii inalte in ceea ce priveste viata profesionala si face tot ce le sta in putere pentru a se afla la conducere si a da ordine. Ii place sa simta ca detine puterea si se simte atras de lux si confort. In viata sentimentala, este destul de pasional si gelos. Cauta atentie din partea partenerei, dorindu-si sa se simta iubit si apreciat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc