Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Limbajul ascuns al zodiilor in cuplu

Afla ce ascund zodiile! Descifreaza acum limbajul ascuns pentru fiecare semn din horoscop.

Descopera calitatile si defectele semnelor zodiacale in cuplu. Zambetul seducator si calmul aparent nu inspira intotdeauna multumire si placere.

Berbec

Nativii au un comportamet dominator in cuplu. Nu le place sa recunoasca, dar trebuie intotdeauna sa aiba dreptate. Merg pana in panzele albe pentru a-si argumenta opiniile. Gesturile si atitudinea le tradeaza de cele mai multe ori intentiile. In cuplu mizeaza pe seductie. Contactul vizual este foarte important. Aleg contactul vizual direct cu partenerul, dorind astfel sa il intimideze.

Horoscop astrologic sursa foto: shutterstock.com

Taur

Sensibile si romantice, persoanele din zodia Taur inspira afectiune si incredere. Desi sunt emotive, pot sa depaseasca usor barierele emotionale si stapanesc bine arta conversatiei. In cuplu cauta bunastare. Nu le place sa recunoasca, dar au multe prejudecati. Sunt neincrezatori si sub zambetul enigmatic pot sa ascunda multe nemultumiri. Se tem de tradare, de aceea sunt posesivi in cuplu. Isi aduna treptat frustrarile si cand le revarsa nu se mai opresc.

Citește și:

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni pot parea obositori unor parteneri mai rezervati. Sunt mereu pe fuga si vor totul sau nimic. Nu le place sa astepte si din privirea lor se poate citi usor o nelamurire. Stapanensc perfect comunicarea. Cand ceva nu le este pe plac, in mod inconstient gesticuleaza mai mult si nici calmul aparent nu ii mai salveaza. Daca vor sa minta apeleaza la umor. In loc sa spun adevarul, vorbesc ironic si incearca sa evite subiectul.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc