Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Limbajul ascuns al zodiilor in cuplu

Afla ce ascund zodiile! Descifreaza acum limbajul ascuns pentru fiecare semn din horoscop.

Balanta

Balantele sunt sensibile, dispuse la orice fel de compromis in cuplu. Spun “Da” cu zambetul pe buze, dar nu ascund intotdeauna multumire in spatele cuvintelor. Limbajul corpului le poate trada dorinta de a controla totul. Au tendinta de a-si manipula partenerul dupa propriul plac. Nehotararea si lipsa de incredere in propriile forte ii determina deseori sa faca elegeri gresite.
sursa foto: shutterstock.com

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor totul sau nimic. Daca ar putea, si-ar dori chiar sa citeasca gandurile partenerului de viata pentru a-i descoperi toate intentiile. Cu toate astea, ei pastreaza tacerea si ofera intotdeauna raspunsuri numai pe jumatate. Capata foarte greu incredere in celalalt si chiar daca sunt nemultumiti, nu isi exteriorizeaza emotiile. Zambetul in situatiile tenisonate si expresiile fetei controlate le tradeaza nervozitatea.

Citește și:

Sagetator

Nativii din zodia Sagetator sunt persoane vesele si opimiste. Simtul unorului foarte bine dezvoltat le ajuta sa depaseasca usor situatiile tensionate. In general mizeaza pe corectitudine si in mod deosebit in cuplu, cauta sa vorbeasca un limbaj comun cu partenerul. Cand glumele devin usor sarcastice, inseamna ca au acumulat multe nemultumiri.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc