Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Limbajul ascuns al zodiilor in cuplu

Afla ce ascund zodiile! Descifreaza acum limbajul ascuns pentru fiecare semn din horoscop.

Rac

Racii au o memorie foarte buna. In cuplu sunt atentie la fiecare detaliu si pot sa isi sufoce partenerul cu prea multa atentie. Desi conversatia nu este punctul lor forte, se asteapta mereu sa fie intelesi. Limbajul ascuns al nativilor poate fi descifrat cu usurinta. In dragoste cauta liniste si stabilitate. Cand le lipseste ceva incep sa fie usor agresivi. Nepotrivirea comportamentului cu intelesul cuvintelor inspira nemultumire.

Horoscop psihologic cuplu sursa foto: shutterstock.com

Leu

Desi sunt dinamici si nu le lipseste curajul, nativii din zodia Leu ocolesc deseori confruntarile directe. In cuplu vor sa detina controlul fara a parea niste tirani. Cu toate astea, limbajul ascuns al trupului ii tradeaza la o privire mai atenta. Zambetul fortat si laudele exagerate nu indica tocmai multumire. Cand au ceva de ascuns evita sa isi priveasca perechea in ochi si fac exces de complimente.

Citește și:

Fecioara

Fecioarele pun mare pret pe discretie si amabilitatea. In general sunt directi si recurg rareori la gesturi ascunse. In cuplu sunt meticulosi, atenti la detalii. Despica intotdeauna firul in patru si trebuie sa obtina o explicatie coerenta pentru orice. In anumite momente isi cenzureaza sensibilitatea doar pentru a-si studia atent urmatoarea miscare.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc