Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Limbajul ascuns al zodiilor in cuplu

Afla ce ascund zodiile! Descifreaza acum limbajul ascuns pentru fiecare semn din horoscop.

Capricorn

Capricornii sunt tacuti si usor de multumit la prima vedere. Cand se implica intr-o relatie isi cunosc foarte bine asteptarile si nu se abat prea usor de la regulile in care cred. Totui, sunt banuitorii si calmul aparent poate fi doar linistea de dinaintea furtunii. Nu vorbesc prea mult, dar asteapta sa le fie ghicite dorintele. Nu sunt foarte pasionali, dar nu ii deranjeaza monotonia unui scenariu amoros.

horoscop psihologic sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Nonconformisti si entuziasti, Varsatorii sunt plini de surprize in cuplu. Au un temperament schimbator si sunt foarte greu de citit pentru un partener mai rezervat. Sunt calmi si delicati. Intr-o relatie, si-ar dori sa isi rezolve orice problema cu zambetul pe buze. Cu toate astea, calmul aparent in situatiile tensionate nu este un semn bun. In secunda urmatoare pot izbucni, motivand ca nu se simt intelesi.

Citește și:

Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt imprevizibili si se hotarasc greu. Aluneca usor in pesimism daca nu se simt intelesi sau apreciati. In cuplu, indubitabil pun accent pe sinceritate. Au asteptari foarte mari, dar sunt secretosi. Cand ceva nu le este pe plac, nu se straduiesc prea tare sa isi ascunda nemultumirile. Devin tacuti, irascibili si pozeaza in victime.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc