Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile si dilemele in iubire

Fiecare semn zodiacal este macinat de contradictii si intrebari. Descopera dilemele in iubire pentru toate zodiile!

Afla temerile ascunse ale semnelor astrologice:

Berbec

Nativii sunt exuberanti si impusivi. Nu acorda o atentie prea mare detaliilor dar cand este vorba de propriile interese, totul trebuie sa decurga perfect. In dragoste le place sa detina controlul, dar asta nu inseamna ca sunt foarte comunicativi. Trebuie sa faca mereu o buna impresie, chiar si atunci cand stiu ca nu au dreptate.

Dilmema lor in iubire: Se tem sa isi dezvaluie o latura vulnerabila? Vor sa iasa in edidenta printr-un temperament rece si posesiv, nicidecum tandru si afectuos.

Taur

Taurii sunt sensibili si romantici. Nu le place sa amestece dragostea cu distractia, dimpotriva, cauta siguranta si stabilitate. Par tacuti, dar asta nu inseamna ca se lasa usor dominati. Imaginea si autoritatea conteaza mult pentru ei. Asadar, nu-si vor schimba foarte usor hotararile odata ce au constatat ca dreptatea e de partea lor.

Citește și:

Dilema lor in iubire: Ce se intampla cand trebuie sa aleaga intre confortul sentimental si cel spiritual? Trebuie sa invete sa cedeze ca sa descopere adevarata fericire.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Sunt duali, nehotarati dar cu toate astea au intotdeauna ceva de spus. Nativii zodiei Gemeni sunt greu de multumit si au pretentii mari in iubire. Desi nu sunt perfecti, pretind mai multe decat ofera din partea celuilalt. Au trebuie sa fie tratati cu rabdare si intelegere. Isi schimba des comportamentul si nu-si respecta intotdeauna deciziile luate.

Dilema lor in dragoste: Sa se lase purtati de ratiune sau sa isi urmeze instinctele? Gemenii sunt tentati cu usurinta de ispitele care ii inconjoara.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc