Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile si dilemele in iubire

Fiecare semn zodiacal este macinat de contradictii si intrebari. Descopera dilemele in iubire pentru toate zodiile!

Capricorn

Rasponsabilitatea este calitatea principala a nativilor din zodia Capricorn. Ii ajuta sa ia deciziile corecte, dar se poate transforma si intr-un defect. Acorda prea multa atentie la detalii si nu se bucura de placerile oferite de necunoscut. Sunt tematori si dau inapoi daca nu primesc confirmari in iubire.

Dilema lor in iubire: Cum sa obtina ceea ce-si doresc fara sa ii raneasca pe cei din jur?

Varsator

Iubesc cu pasiune si au foarte multe de daruit in cuplu, dar au nevoie de foarte multa intelegere. Nativii zodiei Varsator viseaza la o poveste de dragoste neobisnuita, presarata cu multe aventuri si suspans. Fug de rutina si conformism, fiind hotarati sa traiasca dupa propriile reguli.

Dilema lor in iubire: Cum sa se adapteze jumatatii sale care nu ii impartaseste aceleasi idealuri? Varsatorii ar trebui sa fie mai toleranti

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Pesti

Pestii au o personalitate incarcata cu o senzualitate aparte. Viseaza la povestea de dragoste perfecta, lipsita de minciuna si deceptii. Cum realitatea le da deseori planurile peste cap, prefera sa se inchida in ei. Au nevoie de incredere, dar foarte greu acorda creditul necesar persoanelor care vor sa ii cunoasca mai bine.

Dilema lor in iubire: Sa se lase purtati de val ori sa isi asculte intuitia? Nativii trebuie sa aiba mai multa incredere in fortele proprii.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc