Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile si dilemele in iubire

Fiecare semn zodiacal este macinat de contradictii si intrebari. Descopera dilemele in iubire pentru toate zodiile!

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac viseaza la o poveste de dragoste rupta din filme. Refuza sa se lase controlati de ratiune si pierd foarte usor contactul cu realitatea. Se indragostesc repede, insa au de parcurs un drum lung pana isi intalnesc fericirea. Au de pierdut din cauza naivitatii de aceea, odata ce au fost dezamagiti adopta un comportament rezervat.

Dilema lor in dragoste: Sa isi recunoasca adevaratele sentimente sau sa pastreze tacerea? Nativii sunt tematori in dragoste si un esec le poate spulbera cu usurinta increderea.

Leu

Ambtitia si creativitatea le domina caracterul. Trebuie sa faca mereu cea mai buna impresie, asadar nu vor ezita sa recurga la diverse tertipuri pentru a iesi in castig. In plan sentimental nu sunt tematori, dar au asteptari foarte mari de la perechea lor. Nutresc sentimente puternice dar dezvaluie intotdeauna tot ce isi doresc. Confunda deseori dragostea cu atractia fizica, deoarece actioneaza impulsiv.

Citește și:

Dilema lor in iubire: Cum reusesc sa obtina tot ce isi doresc fara sa faca prea multe promisiuni in schimb? Responsabilitatea in cuplu nu le este intotdeauna caracteristica.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Fecioara

Permanent dominati de contradictii si nehotarare, rateaza multe ocazii importante in viata. Nativii zodiei Fecioara acorda prea multa atentie detaliilor si uita sa traiasca momentul. Trebuie sa renunte treptat la nevoia de control. Cand capata incredere devin mult mai relaxati si sunt in stare sa isi surprinda placut perechea de viata.

Dilema lor in iubire: Sa se lase purtati de val, ori sa asculte intotdeauna de intuitie?

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc