Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiile si dilemele in iubire

Fiecare semn zodiacal este macinat de contradictii si intrebari. Descopera dilemele in iubire pentru toate zodiile!

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta au un caracter marinimos si stapanesc foarte bine arta conversatiei. Cunosc poate cel mai bine semnificatia zicalei "Vorba dulce mult aduce", asadar incearca sa impresioneze prin talentul oratoric. In plan sentimental cauta afectiune si toleranta, dovezile de dragoste fiind foarte importante pentru linistea lor sufleteasca.

Dilema lor in iubire: Sa ma multumesc cu ceea ce am, ori sa caut mai departe? Nehotarati fiind, nu ezita sa isi puna permanent intrebari.

Scorpion

Tacuti si misteriosi, Scorpionii isi ascund adevaratele sentimente in spatele unei priviri rezervate. Nu agreeaza confruntarile directe chiar daca sunt adversari de temut. Iubesc cu pasiune si se implica foarte mult intr-o relatie, dar trebuie sa capete incredere totala inainte sa se avante la drum.

Citește și:

Dilema lor in iubire: Oare am facut o impresie excelenta sau exista altcineva mai bun decat mine? Nativii au un spirit competitiv extrem de fin si nu accepta comparatiile.

sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Nativii privesc dragostea ca pe o forma de libertate. Nimic nu poate sta in calea fericirii lor atunci cand sunt indragostiti. Sunt atrasi de necunoscut si admira un partener care accepta sa se lase descoperit. Nu suporta regulile si se ghideaza intotdeauna dupa propriile principii. Cauta simplitatea, naturaletea si nu agreeaza teatralitatea.

Dilema lor in iubire: Ce e de facut cand iubesc dar li se ingradeste libertatea? Nativii trebuie sa descopere avantajele compromisului ca sa obtina ceea ce-si doresc.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc