Setari Cookie-uri

Horoscop: minciuna specifica zodiei tale

Care este minciuna zodiei tale?

Decodeaza limbajul secret al zodiilor. Afla care este minciuna specifica pentru fiecare semn astrologic.

Berbec

Dornic sa fie pus permanent intr-o lumina placuta, recurge la orice trucuri pentru a iesi invingator dintr-o confruntare. Este generos si stie foarte bine cum trebuie sa se comporte ca sa impresioneze. Chiar daca isi calculeaza fiecare pas, poate fi imediat prins pe picior gresit. Nu de putine ori se incurca in minciuni pentru ca este mereu pe fuga si nu acorda atentie detaliilor.
Minciuna specifica: Poti sa te bazezi pe mine!

Taur

Spune ca n-are teluri foarte inalte in viata, dar tanjeste dupa un trai excelent. Ar fi perfect daca ar putea sa obtina tot ce isi doreste fara sa se zbata prea tare. Arta conversatiei nu este punctul lui forte, dar compenseaza prin teatralitate. Nativul zodiei Taur stie cum sa impresioneze si nu ezita sa pozeze in victima cand este tras la raspundere.
Minciuna specifica: Nu am stiut, nici n-am auzit!

Citește și:

astrologie sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Sunt la curent cu toate noutatile si stiu cel mai bine cum sa lase o impresie placuta in urma. Totusi, graba si superficialitatea ii tradeaza cand se asteapta mai putin. Stapanesc perfect arta conversatiei si nu se pot abtine sa nu adauge o inventie cand povestesc ceva. De asemenea, barfa este a doua lor menire, dar nu ar recunoaste niciodata ca au vorbit pe cineva de rau.
Minciuna specifica: Dar cand am zis eu asta?

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc