Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Decodeaza limbajul secret al zodiilor. Afla care este minciuna specifica pentru fiecare semn astrologic.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!


Berbec

Dornic sa fie pus permanent intr-o lumina placuta, recurge la orice trucuri pentru a iesi invingator dintr-o confruntare. Este generos si stie foarte bine cum trebuie sa se comporte ca sa impresioneze. Chiar daca isi calculeaza fiecare pas, poate fi imediat prins pe picior gresit. Nu de putine ori se incurca in minciuni pentru ca este mereu pe fuga si nu acorda atentie detaliilor.
Minciuna specifica: Poti sa te bazezi pe mine!

Taur

Spune ca n-are teluri foarte inalte in viata, dar tanjeste dupa un trai excelent. Ar fi perfect daca ar putea sa obtina tot ce isi doreste fara sa se zbata prea tare. Arta conversatiei nu este punctul lui forte, dar compenseaza prin teatralitate. Nativul zodiei Taur stie cum sa impresioneze si nu ezita sa pozeze in victima cand este tras la raspundere.
Minciuna specifica: Nu am stiut, nici n-am auzit!

astrologiesursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Sunt la curent cu toate noutatile si stiu cel mai bine cum sa lase o impresie placuta in urma. Totusi, graba si superficialitatea ii tradeaza cand se asteapta mai putin. Stapanesc perfect arta conversatiei si nu se pot abtine sa nu adauge o inventie cand povestesc ceva. De asemenea, barfa este a doua lor menire, dar nu ar recunoaste niciodata ca au vorbit pe cineva de rau.
Minciuna specifica: Dar cand am zis eu asta?

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: