Setari Cookie-uri

Horoscop: minciuna specifica zodiei tale

Care este minciuna zodiei tale?

Rac

Este adeptul loialitatii care se amesteca rareori in situatii incerte. Ii prieste o atmosfera linistita si armonioasa, lipsita de conflicte si confruntari. De aceea, Racul minte foarte rar si atunci cand o face, isi gaseste un alibi excelent. Are o memorie foarte buna si utilizeaza acest avantaj pentru a capata credibilitate.
Minciuna specifica: N-am vazut nimic.

Leu

Isi poarta cu demnitate statutul, asadar Leul nu minte niciodata. Cel putin, asta se citeste in ochii lui imediat ce a fost tras la raspundere pentru vreo neregula. Sub masca integritatii, ascunde insa o adevarata strategie. De fapt, o mincniuna este potrivita oricand. Mai mare sau mai mica, nu conteaza, atata vreme cat il scoate din necaz.
Minciuna specifica: Eu v-am avertizat si nu am nicio vina.

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Fecioara

In general detesta neadevarul si este panicata cand trebuie sa minta. Totusi, daca este cazul sa isi salveze pielea ticluieste o scuza potrivita, astfel incat sa scape basma curata. Fecioara este bine organizata si atenta la detalii. De aceea minciuna ei pare credibila si este rareori pusa sub semnul indoielii. Doar mimica fetei si ticurile nevoase ar putea sa ii dezvaluie secretul.
Minciuna specifica: Nu m-am suparat pe tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc