Setari Cookie-uri

Horoscop: minciuna specifica zodiei tale

Care este minciuna zodiei tale?

Balanta

De obicei Balanta reuseste sa descopere imediat o minciuna. Intuitia o ghideaza catre adevar si ii condamna imediat pe aceia care i-au ascuns adevarul. Fuge de situatiile ridicole si prefera sa traiasca in armonie. Asadar, nativul minte rar si atunci cand o face trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat. De cele mai multe ori arunca minciuni nevinovate, doar pentru a-i face pe ceilalti sa se simta mai bine.
Minciuna specifica: Sunt mandra de tine, te-ai descurcat excelent.

Scorpion

Este meticulos, banuitor si recunoaste de la o posta minciunile spuse de altii. Scorpionul prefera sinceritatea pentru ca nu ii place sa isi complice existenta. Ajunge sa minta in situatiile extreme, cand trebuie sa isi salveze mandria. De obicei gaseste minciuni credibilie si ii ataca imediat pe aceia care se indoiesc de spusele lui. Nici macar sub tortura nu ar recunoaste ca nu a spus adevarul.
Minciuna specifica: Eu am avut cele mai bune intentii.

Citește și:

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Fuge de minciuna ca necuratul de tamaie. Sagetatorul este cel care tine tuturor lectii de morala, dand dovada de intelepciune. Asadar, ca sa minta trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat. Nu in ultimul rand, trebuie sa fie convingator ca sa nu ofere un exemplu negativ celorlalti. Nativul se descurca daca trebuie sa ascunda adevarul, insa mai tarziu va fi coplesit de remuscari.
Minciuna specifica: Am inteles, nu trebuie sa imi dai explicatii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc