Setari Cookie-uri

Horoscop: minciuna specifica zodiei tale

Care este minciuna zodiei tale?

Capricorn

Este adeptul adevarului si al integritatii. Nu-i place sa fie inselat, de aceea nu prea inseala. Capricornul rareori accepta sa isi pericliteze onoarea de dragul minciunilor, asadar trebuie sa fie in joc propria lui viata sau a celui drag ca sa ticluiasca o minciuna. Cand are ceva de ascuns cauta argumentele potrivite, analizeaza riscurie, astfel incat sa nu-i dejoace nimeni strategia.
Minciuna specifica: Este in avantajul tau.

Varsator

Tine cuvantari prelungi despre virtute si libertate. Ii place sa faca impresie, de aceea deseori exagereaza cu atitudinea si arunca vorbe de duh fara sa le cauta logica. Varsatorul poate fi usor prins cu mata in sac, dar minciunile lui sunt nevinovate si de cele mai multe ori nu deranjeaza pe nimeni.
Minciuna specifica: Sunt prieten cu toata lumea.

astrologie
sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Pesti

Tace dar le face. Profita de infatisarea nevinovata si resuseste sa ii impresioneze foarte usor pe ceilalti. Nu umbla deseori cu minciuna dar si cand o face, isi ia toate masurile de precautie. Ii lipseste taria de caracter dar are o imaginatie bogata. Important este sa nu se piarda in detalii, altfel construieste o poveste greu de crezut pentru cei din jur.

Minciuna specifica: Am inteles tot.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc