Setari Cookie-uri

Horoscop: Profetii astrologice pentru semnele zodiacului

Destinul semnelor zodiacale.

Descopera temerile semnelor zodiacale. Cum isi aleg drumul in viata si care este calea cea mai simpla catre fericire. Afla ce spun profetiile astrologice despre caracterul semnelor.

Berbec

Berbecul este un deschizator de drumuri, atras de riscuri si adrenalina. Semn de foc, indaratnic si viteaz porneste la lupta fara sa priveasca in urma. Este capabil de sacrificii importante pentru a-si castiga un loc in fata. Profetiile astrologice pentru acest semn indica remuscari si trairi intense care ii vor ingreuna drumul catre reusita. Nu se lasa ajutat chiar daca se afla la rascruce. Trebuie sa faca apel mai des la ratiune pentru a-si facilita succesul in viata.

Taur

Semn negativ guvernat de Venus se va lupta permanent pentru a-si infrana dorintele puternice. Isi doreste stabilitate dar nu-si poate implini telul fara a-i afecta pe ceilalti. Nu vrea sa profite dar o va face in mod involuntar. Taurul tenace tinde catre bunastare. Cand gaseste confort nu mai cauta decat iubire si loialitate. Drumul lui in viata este sinuos si imprevizibil. Ar vrea sa actioneze dupa cum gandeste dar este fortat sa se adapteze realitatii.

Citește și:

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

Are vointa dar alege mereu drumul ocolitor pana la telurile sale. Gemenii indica flexibilitate si indecizie in comportament. Nativii sunt mereu cu un pas in fata dar neglijenta ii determina sa aleaga miscarile nepotrivite. Au de recuperat mult atunci cand realizeaza ca au pornit pe un drum gresit. Primesc o influenta nefasta din partea dualitatii care le caracterizeaza semnul astrologic. Adaptabilitatea este o calitate dar nevoia de cunoastere ii va aduce mereu fata in fata cu necunoscutul.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc