Setari Cookie-uri

Horoscop: Profetii astrologice pentru semnele zodiacului

Destinul semnelor zodiacale.

Rac

Racul este un semn feminin, negativ care simte nevoia sa fie ocrotit in permanenta. Fuge mereu de nesiguranta, dar de ce se fereste de asta nu scapa. Rolul sau in plan spiritual este de a proteja prin loialitate si compasiune. Primeste mai mult decat ofera dar nu se descurajeaza niciodata. Nereusitele il determina sa fie inchis in sine. Cu toate ca nu-i plac schimbarile, trebuie sa accepte solutii de compromis ca sa iasa din impas.

Leu

Leul este un semn stabil cu valeitati incontestabile de conducator. Vrea totul sau nimic si nu se opreste pana nu obtine ceea ce si-a propus. Se entuziasmeaza repede dar pierde din cauza naivitatii. Este deseori inselat de aparente, dar nu se recunoaste niciodata invins. Daca a gresit prefera sa mearga mai departe, chiar daca a ales calea nepotrivita. Mandria ii impovareaza calea spre fericire. Nativul isi ascunde frica in fata unei priviri senine si teatrale.

Citește și:

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Fecioara

Ii este caracteristica meticulozitatea si capacitatea de analiza a detaliilor. Fecioara este un semn fix care isi poate duce pana la extrem posesivitatea si spiritul critic exagerat. Se ghideaza dupa ratiune dar este prinsa permanent in dorinta de control si tentatia de a evada. Este obisnuita sa isi planifice fiecare miscare si neprevazutul o surprinde mereu nepregatita. Alegerile ei sunt intotdeauna dificile si trebuie sa distinga intre ordine si neprevazut pentru a-si trai cu intensitate viata.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc