Setari Cookie-uri

Horoscop: Profetii astrologice pentru semnele zodiacului

Destinul semnelor zodiacale.

Capricorn

Admirat pentru buna lui organizare, Capricornul ascunde o personalitata plina de contraste. Vrea sa fie un model pentru cei din jur dar nu alege intotdeauna calea cea dreapta pentru a reusi. Se coincentreaza mereu asupra esentialului dar pierde din vedere detaliile. Are teluri inalte si odata ce si-a propus ceva, nimic nu-i mai sta in cale. Trebuie sa-si depaseasca prejudecatile rigide si va descoperi o cale mai usoara catre stabilitate si echilibru.

Varsator

Are o imaginatie bogata si nu accepta constrangerile. Cei din jur trebuie sa ii raspunda intotdeauna cu toleranta, in caz contrar vor fi surprinsi de o atitudine lipsita de control. Varsatorul este o persoana activa, greu de inteles pentru adeptii unui trai lipsit de riscuri. Traieste totul la intensitate maxima, dar are multe intentii bune. Cine incearca sa-i descifreze planul trebuie sa renunte. O sa se piarda in calcule si semnificatii greu de inteles.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Pesti

Secretos si visator este dispus sa se sacrifice pentru binele altora. Reuseste sa-i inteleaga foarte usor pe altii dar cand trebuie sa-si desluseasca propriile ganduri se impiedica in detalii si nedumeriri. Pestii sunt oamenii contrastelor care isi gasesc cu greu calea cea usoara in viata. Drumul lor este presarat cu incercari menite sa le intareasca forta interioara. Deseori sunt mai aproape decat cred de ceea ce isi doresc dar intampina greutati in a gandi practic si pozitiv.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc