Setari Cookie-uri

Horoscop: Profetii astrologice pentru semnele zodiacului

Destinul semnelor zodiacale.

Balanta

Paseste cu tact si diplomatie pentru a-si castiga un renume bun in societate. Nu-i place sa recunoasca dar tine foarte mult la imaginea pe care o afiseaza. Se lasa controlata de ratiune, dar asta n-o ajuta sa gasesca cele mai bune decizii. Balanta va fi prinsa mereu intre propriile temeri care o impiedica sa se bucure de viata. Niciodata nu este multumita cu ceea ce are. Vrea mai mult dar nu doreste sa-si asume riscuri. Poate deveni propriul dusman in cautarea fericirii.

Scorpion

Scorpionul este semnul extremelor aflat in permanenta sub influenta contrastelor. Nu ii place sa primeasca sfaturi si nu se lasa ajutat chiar daca se afla la rascruce. Vrea sa isi caute singur calea cea dreapta si stie ca va reusi chiar daca drumul lui este presarat de obstacole. Este mereu suspicios si va pierde pentru ca nu are incredere in cei din jur. Poate fi viclean cand trebuie sa obtina ceva dar la randul lui nu tolereaza tradarea. Trebuie sa isi gaseasca armonia interioara ca sa traiasca in echilibru.

Citește și:

horoscop sursa foto: shutterstock.com

Sagetator

Permanent calauzit de idealuri este un semn flexibil care se lasa purtat mereu de imaginatie. Fuge de banal si isi cauta echilibrul departe de regulile societatii in care traieste. Sagetatorul trebuie sa fie intotdeauna altfel. Viata lui este unica si trebue sa si-o traiasca dupa propriile reguli. Este generos si transmite otimism, dar entuziasmul exagerat il poarta departe de fericire. Nesiguranta ii dinamizeaza imaginatia creatoare si nu il sperie, chiar daca ii strica socoteala.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc