Berbec

Cuvinte cheie: incapatanare, maturitate, prietenie, incredere.

Zilele iubirii: 3, 9, 16, 30.

Persoanele din zodia Berbec sunt firi mature, care stiu ce vor de la viata. Destinul lor sentimental este incarcat cu aventuri, flirturi, distractii si relatii de scurta durata. Nativii Berbec sunt intr-o continua cautare a fericirii si a sufletului pereche si nu au liniste pana cand nu sunt siguri ca l-au gasit.

Zodii compatibile cu Berbec: Zodii compatibile cu Berbec: Sagetator, Gemeni, Balanta, Scorpion.

Foto: Shutterstock.com

Taur

Cuvinte cheie: incapatanare, sensibilitate, familie

Zilele iubirii: 4, 8, 12, 24.

Persoanele nascute in zodia Taur sunt firi extrem de emotionale si emotive in iubire. Vesnic indragostite, le place sa iubeasca si sa fie iubite, sa stie ca au pe cineva alaturi, care le sustin si le indruma in viata. In relatii au nevoie de dragoste, de romantism, intelegere si maturitate din partea partenerului.

Zodii compatibile cu Taur: Rac, Scorpion, Fecioara, Pesti.

Gemeni

Cuvinte cheie: dragoste, pasiune, interes.

Zilele iubirii: 1, 8, 15, 23.

Pentru persoanele nascute in zodia Gemeni, dragostea este precum un camp de lupta, in care totul este permis. Le place aventura, flirtul si distractia. Gemenii fac tot posibilul sa aiba parte de adrenalina, chiar si atunci cand sunt intr-o relatie serioasa. Le este teama de rutina, independenta fiind cheia relatiei fericite pentru acesti nativi.

Zodii compatibile cu Gemeni: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni.

Rac

Cuvinte cheie: familie, iubire, romantism

Zilele iubirii: 7, 22, 25, 31.

Persoanele nascute sub semnul Rac sunt firi romantice, familiste si pasionale. Pentru ele fiecare relatie este un pas catre gasirea sufletului pereche, acea persoana care sa le completeze si sa le inteleaga. Nativii Rac considera ca nu exista esec in dragoste deoarece intotdeauna au de invatat lucruri noi si interesante de la persoanele cu care sunt.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: