Toata lumea stie despre existenta karmei si consecintele ei. Poate unii dintre noi nu acorda destula atentie acestui principiu natural de functionare a lumii, insa unele lucruri se intampla si daca nu crezi in ele. Karma, de exemplu, nu tine niciodata cont de convingerile personale. Desigur, oamenii sunt diferiti si au energii diferite, dar niciunul nu poate fenta soarta, iar asta o stiau si tragicii greci. Asadar, iata care sunt relatiile zodiilor cu karma...

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Foc

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec
Karma berbecului il face sa invete sa-si controleze instinctele si adeseori are o anumita inclinatie catre moralitate, onestite si corectitudine. Uneori, berbecul nu intelege de unde vin sentimente negative (remuscari, dispret, tendinta de izolare). Ei, bine, acestea provin dintr-o viata anterioara unde a avut parte de experiente neplacute ce ii afecteaza si perceptia asupra acestei realitati.

Taur
Karma taurului consta in a invata sa isi recunoasca si sa isi exprime sentimentele, dar si sa si le controleze. Are o misiune grea prin incapatanarea pe care o aduce in aceasta viata, aceasta fiind autocontrolul si grija de a nu sanctiona pe nimeni in aceasta viata pentru greselile si deceptiile care l-au marcat in viata anterioara. Taurul va trebui sa invete sa renunte la posesivitate si incapatanare.

Gemeni
Nativul din gemeni are karma axata pe comunicare. Acesta este foarte sensibil si intuitiv, insa trebuie sa-si slefuiasca abilitatile de relationare cu ceilalti. Exprimarea verbala, mai ales, trebuie pusa la punct pentru a se achita de datoria acumulata in viata anterioara. In aceasta existenta, nativul din gemeni trebuie sa se mentina intr-o continua miscare, comunicare si progres.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: