Setari Cookie-uri

Horoscopul karmic: Ce lectii trebuie sa invete zodiile?

Ce parere are Karma despre zodia ta?

Rac
Karma racului este in stransa legatura cu frustrarea si inhibitii acumulate anterior, referindu-se doar la viata interioara. Daca nu intelege lectia vietii anterioare, isi poate crea o karma noua care va fi cu atat mai greu de compensat in viata viitoare. Racul trebuie sa invete doua lucruri: sa fie deschis catre lucruri pe care nu le vede si nu le intelege si sa se aproprie de semnele fixe, care sa-i arate un alt mod de a imbratisa viata.

Leu
De cele mai multe ori, nativul Leu vine greu incarcat din viata anterioara. De aceea, trebuie sa se elibereze de sentimentele, emotiile si gandurile negative. Pentru ca de cele mai multe ori face aceleasi greseli din experientele anterioare, ii este destul de greu sa isi urmeze karma. Trebuie sa renunte la posesivitatea si materialismul obsesive, la instinctele autoritare.

Fecioara
Karma acestui nativ este legata de relatiile anterioare. Deoarece constiinta ii este orientata in trecut, spiritul nu se poate concentra asupra prezentului. Sarcina sa este sa-si concentreze atentia pe contextul actual, sa renunte la trecut, pentru a putea comunica adecvat cu lumea exterioara, fiindu-I greu sa faca asocierile trecut-prezent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc