Setari Cookie-uri

Horoscopul karmic: Ce lectii trebuie sa invete zodiile?

Ce parere are Karma despre zodia ta?

Capricorn
Karma Capricornului este de a invata sa-si depaseasca temerile si de a aborda alte moduri de a trai. Se va implica in actiuni complexe si trebuie sa gaseasca in interiorul sau forta de a transcende. Acest nativ trebuie sa aiba mare grija pentru a-si intelege corect lectia si a si-o asuma.

Varsator
Karma Varsatorului este axata pe reconstructie, trebuie sa se desprinda de lumea ideala si sa invete sa traiasca in concret. Daca vine din viata anterioara cu visuri neimplinite, de data aceasta trebuie sa treaca pe lista cu realizari, pentru a-si putea urma karma, pentru a se putea reinventa. Inspiratia si intuitia sunt de partea lui, asa ca trebuie sa se foloseasca din plin de aceste instrumente si sa mentina in continua miscare spirituala si psihica.

Pesti
Pestii au o sarcina nemaiintalnita: trebuie sa invete sa fie independenti atat in rationament, cat si factologic. Trebuie sa se educe sa renunte la constrangeri, indiferent ca sunt de ordin traditional sau psihologic. Sarcina Pestilor este de a potenta pozitivismul si realismul.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc