Setari Cookie-uri

Horoscopul karmic: Ce lectii trebuie sa invete zodiile?

Ce parere are Karma despre zodia ta?

Balanta
Balantele au o mare neincredere in iubire si o teama reziduala de a nu fi ranit de sexul opus, atitudine acumulata atat in viata anterioara, cat si in cea prezenta. Karma sa este de a-si depasi sechelele prin iubire (indiferent de tipul de iubire).

Scorpion
Si de aceasta data vorbim despre o karma interiorizata, care cere o moderare a agresivitatii nativului si a relationarii cu cei din jurul sau. Toate realizarile trebuie puse pe seama succesului remodelarii sinelui, precum si a cunoasterii dobandite de-a lungul procesului. Karma Scorpionului este sa ajute in intelegerea mutatiilor spirituale: pe sine si pe ceilalti. Risca o neintelegere a karmei si, astfel, o supraincarcare pentru o eventuala existenta viitoare.

Sagetor
In trecut, Sagetatorul a avut un respect fortificat pentru religios, iar incarcatura mistica reprezinta karma lui in aceasta viata. Trebuie sa invete sa fie onest cu sine, sa nu incerce sa isi reprime instinctele, deoarece acestea sunt ecouri ale experientelor si invataturilor anterioare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc