Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Intuitia este arma secreta pentru toate semnele astrologice?

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

Berbec

Este mereu cu un pas inainte altora si ii place sa ofere permanent un bun exemplu. Nativul zodiei Berbec se simte pregatit sa infrunte orice si daca intampina dificultati mizeaza pe improvizatie. Intuitia il ajuta de cele mai multe ori sa ia deciziile bune pentru ca are mare incredere in propria forta. Stie sa caute informatiile potrivite si rareori isi asuma riscuri. Este in continua miscare si un alt atu al personalitatii sale este puterea de convingere.

sursa foto: shutterstock.com

Taur

Ii place sa se tina departe de probleme si cauta mereu partea rationala a lucrurilor. I-ar placea sa traiasca in armonie cu toata lumea. Nu reuseste mereu sa pastreze linistea asa cum si-ar dori si daca este necesar stie cum sa isi apere interesul. Cand trebuie sa preia initiativa o face doar pentru a-si apara imaginea, dar se teme de consecinte. Intuitia nu il ajuta deseori, pentru ca se pierde usor in fata emotiilor. Are nevoie de sustinere ca sa depaseasca perioadele dificile.

Citește și:

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni stiu cate putin din fiecare. Cu toate astea dau impresia unor persoane pregatite sa infrunte cu capul sus orice situatie. Se ghideaza din cand in cand pe intuitie si prefera sa riste. Le place adrenalina si sunt obisnuiti cu situatiile limita. Nu se tem de confruntarile directe si aleg intotdeauna sa isi solutioneze problemele prin discutii deschise. Vorbesc foarte mult si acumuleaza la fel de repede cunostinte. Adora provocarile pentru ca le testeaza rezistenta in fata neprevazutului.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc