Setari Cookie-uri

Horoscop psihologic: Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Intuitia este arma secreta pentru toate semnele astrologice?

Capricorn

Analizeaza intens tot ce se petrece in jur si gandirea bine calculata ii defineste personalitatea. Capricornul are nevoie de garantii pentru a se implica in orice activitate. Abia dupa deliberari prelungite indrazneste sa isi asume riscuri si pune piciorul in prag. Se bazeaza rareori pe forta intuitiei. Este meticulos, dar destul de lent si nu are incredere in sclipirile de moment. Considera ca deciziile importante trebuie sa se bazeze pe argumente clare si nu pe supozitii.

sursa foto: shutterstock.com

Varsator

Nativul din zodia Varsator este vizionarul zodiacului. Are o imaginatie foarte bogata si viseaza la idealuri inalte. In mintea lui nu exista bariere si crede ca totul este posibil. Chiar daca ii lipsesc informatiile necesare obisnuieste sa se bazeze pe intuitie. Nu il sperie riscul si prefera sa invete cate ceva din fiecare nereusita. In viziunea Varsatorului nu exista esecuri, ci doar experiente constructive. Nu de putine ori ii socheaza pe cei din jur cu modul de gandire.

Citește și:

Pesti

Reusesc sa se faca remarcati cu usurinta, desi nu isi doresc foarte tare sa fie in centrul atentiei. Pestii sunt persoane sensibile si binevoitoare cu un caracter dual. Au nevoie de siguranta si de aceea isi asuma responsabilitatea doar daca primesc garantii pentru deciziile luate. Ar trebui sa se bazeze mai des pe intuitie. Au simtul observatiei foarte bine dezvoltat, dar se tem sa nu comita greseli. Nativii au o imaginatie bogata care ii ajuta sa priveasca dincolo de limitele impuse.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc